Skip to main content

Diana Henry

Diana Henry er en av Storbritannias mest populære matskribenter. Hun har en ukentlig spalte i Sunday Telegraph og skriver for BBC Good Food, House 6 Garden og Waitrose Weekend, samtidig som hun opptrer jevnlig på BBC Radio. Hun har også en populær podkastserie, der hun intervjuer andre kjente navn i matverdenen.

Fra ovnen til bordet ble utgitt høsten 2019 og ble raskt en internasjonal bestselger, og dessuten kritikernes favoritt både i Storbritannia og USA. Den ble blant annet kåret til Årets kokebok av The Sunday Times, Årets kokebok 2020 av Food & Travel Magazine Award og Årets kokebok 2019 av André Simon Food & Drink Book Awards.

Diana har totalt utgitt 12 kokebøker og vunnet mange priser. Hennes forrige bok, How to Eat a Peach, vant prisen André Simon Food Book of the Year i 2018, mens A Bird in the Hand vant James Beard Award i 2016. Andre titler har vunnet Book of the Year både under Fortnum & Mason Food and Drink Award og under Guild of Food Writers Awards.

Diana studerte engelsk litteratur ved University of Oxford og journalistikk ved City, University of London. Hun arbeidet som TV-produsent i BBC i over ti år før hun begynte å skrive. Hun bor i London sammen med sine barn.

Foto: Chris Terry.

    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken
      Angi rabattkode