Skip to main content

Eyvind Hellstrøm; Kristin Jacobsen

Eyvind Hellstrøm (f. 1948) er en pionér i det moderne nordiske kjøkkenet. Som ung reiste han til Frankrike for å bli kokk i verdensklassen. I 27 år var han chef på tostjernersrestauranten Bagatelle i Oslo (1982‒2009). Eyvind har gitt ut mange kokebøker, bl.a. Bagateller (2000), Verdens beste (2009), Bagatelle. Hellstrøms siste måltid (2010) og Hellstrøm Jr. (2012). Siden 2008 har han også  hatt suksess som programleder på TV3, bl.a. i «Hellstrøm rydder opp» og «Hellstrøm inviterer». I 2007 ble Eyvind Hellstrøm utnevnt til Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden og han ble tildelt Frankrikes høyeste utmerkelse, Æreslegionen, for sin  kokkekunst. Siden 1993 har han sittet i Le Bocuse d’Or-juryen i Lyon.

Eyvind Hellstrøm har en høy stjerne blant unge og voksne. Hans råd og tips blir lyttet til, og ingen har utfordret hans autoritet. 

    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til butikken
      Angi rabattkode