Sauseskole med Kulinarisk Akademi
En god saus er alfa omega, og Kulinarisk Akademi kan kunsten å lære det bort.
Videoene på denne siden viser hvordan du lager vaniljesaus, béarnaisesaus, majones ekspress, rødvinssaus, kjapp kyllingsjy, nøttesmør, eple-smørsaus, kjøttkraft og skalldyrkraft.
Oppskriftene finner du i håndverkskokeboken Saus & Kraft. Følger du oppskriftene og framgangsmåtene, vil du greie å lage saus like bra som proffene.
Majones ekspress
For oppskrift og bilder, se side 214 i Saus & Kraft.
Rødvinssaus
For oppskrift og bilder, se side 35 og 215 i Saus & Kraft.
Béarnaisesaus
For oppskrift og bilder, se side 33 og 216 i Saus & Kraft.
Brun kjøttkraft / Demi glace
For oppskrift og bilder, se side 210, 218 og 219 i Saus & Kraft.
Grønn olje
For oppskrift og bilder, se side 155, 220 og 221 i Saus & Kraft.
Kjapp kyllingsjy
For oppskrift og bilder, se side 209, 222 og 223 i Saus & Kraft.
Nøttesmør
For oppskrift og bilder, se side 224 i Saus & Kraft.
Eple-smørsaus
For oppskrift og bilder, se side 109 og 225 i Saus & Kraft.
Skalldyrkraft
For oppskrift og bilder, se side 211 og 226 i Saus & Kraft.
Vaniljesaus
For oppskrift og bilder, se side 195 og 227 i Saus & Kraft.