Nettsiden er under utvikling

Det var en gang en konge, og den kongen hadde hørt tale om et skip som gikk like fort til lands som til vanns; så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongerike.

Gunhild Gursli-Berg
+47 938 61 135
gunhild@gursliberg.no

Maridalsveien 282b
0872 Oslo, Norway

Org.nr: 899 133 072

Vi publiserer bøker innenfor mange sjangre. Det skal være kvalitet i alle ledd, og vi arbeider med noen av de beste innen sitt felt, det gjelder forfattere, kokker, designere, fotografer, oversettere og andre språkkyndige. Våre bøker er kjent for å ha lekker design og innbinding.

Skjønnlitteraturen skal være en sterk opplevelse, den skal engasjere og sette følelser i sving, og helst fortelle de ufortalte historiene. Vi ønsker lidenskap og sterke karakterer, som berører og inspirerer. Og som byr på det uforklarlige og eksistensielle ved livet. Vi er stolte utgivere av bl.a. Tracy Crosswhite-serien av Robert Dugoni, «Krøniker fra Det røde klosteret» av Maria Turtschaninoff, romance-dronningen Colleen Hoover, den sjarmerende krimserien «Torsdagsmordklubben» av Richard Osman, historiske romaner av Stacey Halls og Maggie O’Farrell, thrillere av Abigail Dean og Amy McCulloch, og magisk realisme av Matt Haig, Susanna Clarke og Shubhangi Swarup.

Sakprosaen skal by på kunnskap og engasjement, og vi leter etter forfattere som har viktig kunnskap å dele med leseren. Et av forlagets nisjer er å lage bøker om mat og drikke, gjerne i kombinasjon med reise. Flere av de egenproduserte kokebøkene har blitt nominert til årets kokebok. I 2014 ble Duft av jul av Eyvind Hellstrøm kåret til årets kokebok av NRK. I 2016 ble Kok&Stek av Kulinarisk Akademi kåret til årets kokebok av Apéritif og NorliLibris.

Gursli Berg forlag ble etablert høsten 2012, og gir ut 10–12 bøker i året. Forlagets bøker distribueres gjennom Sentraldistribusjon.